Over Ons

Wie is Anoek?

Hallo, ik ben Anoek en na een grondige opleiding haarzorg heb ik eerst 10 jaar ervaring opgedaan bij gekende en vertrouwde kapsalons in de regio. In 2022 besloot ik om een stapje verder te gaan en mijn eigen kapsalon te openen.

Anoek Struyfs

Wat Haarstudio Anoek uniek maakt, is de balans tussen kwaliteit, vriendelijkheid en expertise in een gastvrij kapsalon met een zaakvoerster die om haar werk geeft en een echte passie heeft voor het vak. Ik werk er hard aan om de beste kapper in Arendonk te zijn.

Maak een afspraak

Ik wilde een ontspannen, comfortabel gevoel in het kapsalon creëren. Het is ontworpen om iedereen aan te spreken met een elegant en eigentijds interieur dat het karakter heeft dat u van een professioneel kapsalon mag verwachten.


The only way to do great work, is to love what you do.

Het beste kapsalon in Arendonk

Altijd een geweldige ervaring

Als professional ben ik gepassioneerd om op de hoogte te blijven van de laatste trends, kapsels en haarkleuren. Daarom volg ik regelmatig lessen en trainingen van enkele van de beste merken in de vakwereld. Of je nu een zachte, natuurlijke look wil of een gedurfde verandering in je haarkleur wil. Van een balayage tot een stoer mannenkapsel. Ik zorg ervoor dat ik over een schat aan kennis en ervaring beschik, zodat ik je een persoonlijke service kan aanbieden met uitzonderlijke resultaten.